Wiebelen en friemelen

Waarschijnlijk heb jij ook kinderen in de je groep die niet stil kunnen zitten, constant ergens aan moeten zitten; zitten te wiebelen en friemelen, en waarvan het lijkt dat ze alles doen behalve opletten.

Klinkt dit bekend?
Het kan zo zijn dat deze kinderen zintuiglijk onderprikkeld of juist overprikkeld zijn.
Hoe kun je ook deze leerlingen het beste begeleiden? Je leest en leer het door middel van Wiebelen en Friemelen in de klas!

Herken je bovenstaande omschrijving? Wil je deze kinderen nog beter kunnen begeleiden dan je nu wellicht al kunt, en wil je de mogelijkheid te sparren hierover met collega’s? Dan is deze professionalisering wat voor jou!

Wiebelen en friemelen in de klas

Wat je leert:

Aan de hand van Wiebelen en Friemelen in de klas van Carmen Lamp en Monique Thoonsen, gaan we samen lezen en leren:

  • hoe prikkelverwerking in elkaar zit;
  • hoe de 7 zintuigen gedrag kunnen beinvloeden;
  • welke strategieen je zowel binnen als buiten de klas in kunt zetten om deze leerlingen te helpen hun prikkelverwerking te verbeteren;
  • wat je in je klas nog meer kunt doen op gebied van inrichting, organisatie en didactiek;
  • hoe je een ZiP-bril kunt gebruiken, en wat dat eigenlijk inhoudt.

Datum: start maandag 6 mei 2019, einddatum vrijdag 28 juni 2019.

De kosten voor deze professionalisering zijn € 19,95 incl. BTW.

Je krijgt hiervoor na betaling een betaalbewijs/factuur, zodat je de kosten eventueel ook bij je school zou kunnen declareren. Iedere fulltime leerkracht heeft immers 500 scholingsbudget (tip van de dag!).

Na aanmelding bij ons, krijg je van Uitgeverij Pica 10% korting op de aanschaf van de betreffende titel. Deze code staat op je factuur. Hoe fijn is dat!

Tevens staat op je factuur de link voor de besloten Wiebelen en Friemelen groep op Facebook. Graag na betaling direct hier aanmelden.

LET OP: De inschrijving voor deze professionalisering is inmiddels gesloten. De kans is aanwezig dat we hem op een later moment nogmaals aanbieden. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan via de link in de roze balk onderaan de pagina.

Studieboeken algemeen