Spellen Top 10 Bovenbouwwereld 2020

Uitslag van de Spellen Top 10 2020 van Bovenbouwwereld

Bijna twee weken kon er gestemd worden op de Bovenbouwwereld Spellen Top 10 van 2020. In dit blog vind je de overduidelijke winnaar, en de nummers 2 tot en met 9 die ook allemaal een plaatsje in je spellenkast verdienen. De vraag die centraal stond bij het stemmen: Wat is het favoriete spel in jouw klas? Hieronder de Top 10 van Bovenbouwwereld. Je vindt van ieder spel een korte omschrijving, en de link naar onze spellenpartner, Bol.

1: Weerwolven van Wakkerdam

O, jee: Wordt nu je hele klas verslonden door de Weerwolven? Of zijn de burgers hen te slim af? Een rollenspel voor heel je klas!

2: 30 Seconds

Weke groepje kan het snelste de meeste woorden omschrijven?
Er zijn meerdere varianten en uitbreidingen bij dit spel.

3: Dobble

Draai allebei je kaartjes om. Wie ziet als eerste welke twee kaartjes hetzelfde zijn? Er zijn nog meer spelregels bij dit spel, wat het lekker divers maakt.
Er zijn meerdere varianten van dit spel.

4: Regenwormen

Wie vangt er de meeste wormen in ieder spel? Speel tactisch en reken goed: dan maak je grote kans om als winnaar uit de bus te komen!
Er zijn meerdere varianten en uitbreidingen van dit spel.

5: Halli Galli

Het spel met de bel. Wie ziet als eerste een bepaald aantal vruchten open op tafel liggen? Dan sla je op de bel, en win je de kaarten. Er zijn meerdere varianten van dit spel.

6: Qwixx

Dobbelspel met makkelijke spelregels, dus ideaal voor in je groep. Bijkomend voordeel is dat spelers constant aan het spelen zijn, en niet op hun beurt hoeven wachten.

7: SET

Wie vindt het snelste een set kaarten? Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van de eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend.

8: Vlotte Geesten

Elke ronde wordt er een kaartje omgedraaid. Wie ziet als eerste het voorwerp dat gezocht wordt? Er zijn meerdere varianten van dit spel te verkrijgen.

9: Beverbende

Mooi spel om werkgeheugen te oefenen. Samen met een flinke portie tactiek, heb je een mooi spel voor in je klas.

10: Skip Bo

Wie legt als eerste zijn kaarten af?
Er is ook een junior variant.

Ook Middenbouwwereld en Onderbouwwereld hebben gestemd op de meeste favoriete spellen. De blogs met deze uitslagen volgen snel!

Laat een reactie achter