Stilteteken; Shout it out!

Nadat op de groep Bovenbouwwereld de vraag kwam naar leuke Shout-it-outs als stilteteken (alleen dan in het Nederlands), ging het los. We hebben de leukste Shout-it-outs voor je verzameld.

Stilteteken gebruiken

Poster knakworst

Wat gebruik(te) jij voor stiltetekenen in de groep? Ik heb de afgelopen jaren kleuters gehad, en zong altijd een klein liedje. Aan het einde van het liedjes zaten de kinderen dan bij me, en konden we de werkles nabespreken en het opruimen voorbespreken. Helemaal prima, maar een korte Shout-it-out is natuurlijk ook super om in te zetten!

Voordeel is dat het, zeg nou zelf!, heerlijk is om even te mogen schreeuwen in de klas. Maar het stimuleert en activeert de leerlingen ook!

Verzameld op Bovenbouwwereld

Zowel de Nederlandse als de Engelse Shout-it-outs zijn verzameld naar aanleiding van een post op Bovenbouwwereld, waarbij iemand op zoek ging naar mooie Nederlandse aanvullingen op het Engelse Mac and cheese, everybodye freeze! In onderstaande 2 bijlagen vind je daar een groot aantal van. Handig om uit te printen en op te hangen, of om in je map te doen ter inspiratie. Veel plezier ermee, en voor nu: Knakkerdeknakknak…. 😉

Ps: vind je het leuk wat we voor je maken en met je delen? Wanneer je via onze site iets bij Bol bestelt, krijgen wij daar een kleine commissie over, terwijl het jou niks extra’s kost 😉

Shout it out EN Shout it out NL

Beautyweken

Laat een reactie achter