Print and play van Asmodee

Door Esther: Met deze leuke printbare spellen: print and play van Asmodee hoef je je niet te vervelen thuis, en ook voor op school zijn ze heel geschikt! En het allermooiste? Je kunt ze gratis downloaden!

Zo werkt print and play van Asmodee

Ken jij de populaire spellen Ticket to Ride, Dixit, Dobble en Pandemic al? Bij Asmodee download je gratis de Print & Play versies van jouw favoriete spel!

Eigenlijk is het heel gemakkelijk! Je gaat via deze link naar de website. Hier kies je het spel uit dat je wilt spelen. Printen, en klaar! De spellen zijn natuurlijk heerlijk om thuis te spelen, maar veel van de spellen van Asmodee kunnen ook prima ingezet worden in de klas. Denk hierbij aan spellen als Linkto, Dobble en Hint. Maar ook aan de geliefde story cubes!

Een compleet overzicht van alle gratis print and play spellen vind je hier.

print and play asmodee
Story cubes
Unlock!

Ontstaan van print and play

De print and play spellen zagen in januari 2021 het daglicht. Vanuit de wens om families en vriendengroepen weer samen te laten genieten van het samen kunnen spelen van een spel. De print and play spellen zijn hierbij bedoeld voor groepen die bij elkaar mogen komen, de connect and play spellen zijn geschikt om online te spelen. Een link naar de online spellen vind je hier. Voorlopig is de spelbeschrijving daarvoor alleen nog in het Engels beschikbaar, maar er wordt gewerkt aan een uitbreiding van dit totale spellenaanbod. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee!

print and play asmodee
PIN dit idee voor later

1 reactie

  1. Angela op 9 april 2021 om 23:54

    Esther de link werkt niet ?

Laat een reactie achter