100 boeken leeschallenge

Ga de uitdaging aan! Wanneer heb jij met je klas 100 boeken gelezen?

Twee varianten

Kies of je aan de slag gaat met de leeschallenge of met de leesuitdaging (niet iedere collega is even gecharmeerd van de verengelsing van onze taal, vandaar deze keuze). Hang zowel de boekenposter als de tabel op een zichtbare plek in je groep op. Heb je een klassenbibliotheek, dan is dat natuurlijk ook een fijne plek!

Voor ieder gelezen boek mag op de poster 1 boek ingekleurd worden. Voor ieder gelezen boek mag in de tabel het nummer van dat boek, de titel en degene die het boek las ingevuld worden. Zet het nummer (1, 2, 3, etc) in het kleine vakje, en de titel van het boek en je naam in het vakje er direct achter. Zo kun je van elkaar ook zien wie welk boek gelezen heeft, en zo om leesadvies vragen. De poster bevat iets meer dan 100 boeken. De tabel gaat precies tot 100.

Ga je met de challenge aan de slag? Geweldig wanneer je er een foto van wilt delen op de socials. Ik ben benieuwd naar jullie leesvoortgang! Je vind de downloadknop onder de afbeeldingen. Veel plezier met de uitdaging!

Laat een reactie achter