Dagplanning en weekplanning

Inspiratie voor je dagplanning en weekplanning

Op de groepen van Onderwijswereld-PO, Onderbouwwereld, Middenbouwwereld en Bovenbouwwereld, komt met enige regelmaat de vraag naar voorbeeldroosters voorbij. Het leek ons handig deze roosters op 1 centrale plek neer te zetten. Jullie reageerden daar enthousiast op!

Verdeling dagplanning/weekplanning

We zullen in eerste instantie een onderverdeling maken van combi-groepen en enkele groepen. Mochten er bijzonderheden zijn met betrekking tot het rooster, dan nemen we dat op in de titel van het document. Denk hierbij aan een bepaalde vorm van onderwijs. De logo’s van de scholen die aangeleverd hebben, hebben we in ere gelaten. Omdat de planningen allemaal in Word gemaakt zijn, kun je deze makkelijk vervangen door het logo van je eigen school. Ook kun je ze vervangen door een willekeurige afbeelding. In de titel zie je ook wie het document gemaakt heeft. Collega’s met een eigen site vind je onderaan iedere alinea. Ere wie ere toekomt!

Dagplanning/weekplanning enkele groepen

Heb jij ook een rooster waar je fijn mee werkt? Tof wanneer je het wilt delen, daar kunnen veel andere collega’s weer inspiratie door krijgen!
Lessen van Sanne (link naar de website). Juf Anouk leest (facebook)

Dagplanning/weekplanning combi-groepen

Ook voor de combi-groepen geldt: heb jij ook een combi-groep, deel dan je rooster. Andere collega’s kunnen daar weer door geïnspireerd worden!

Reclameblokje 😉

Wil je aan de slag om van je klas een fijne groep te maken? Mel je dan aan voor de training Groepsvorming het jaar rond. Starten kan letterlijk het jaar rond, maar het liefste start je natuurlijk op de eerste dag met je nieuwe groep!

Zoek je aanvullingen voor rekenen? We hebben een mooi assortiment aan rekenkrakers en rekenspellen. Een gedeelte van het aanbod vind je hieronder.

Laat een reactie achter