Bloghop Kinderboekenweek 2020

Wat leuk dat je meedoet aan de Bloghop voor de Kinderboekenweek van 2020! Deze bloghop heeft de vorm van een soort escaperoom: op ieder blog los je een raadsel op. Is dat goed gegaan? Dan heb je een woord, en hop je door naar het volgende blog. Heb je alle vijf de blogs gehad, dan ga je naar het blog van Onderwijswereld-PO en laat je in de reacties je oplossing achter. No worries! We laten de reacties niet toe, er kan dus niet gespiekt worden ūüėČ Uit alle inzendingen loten we een winnaar. Deze winnaar mag uit iedere webshop een download naar keuze uit de webshop uitkiezen.
Deze bloghop wordt je aangeboden door juffrouw Femke, Lessen van Lisa, Juf Joanne, Juf Julie en Esther van Onderwijswereld-PO.

Tweede Wereldoorlog

Een van de onderwerpen die ik met enige regelmaat voorbij heb zien komen, is WO-2. In de download vind je een vierkantdomino over een persoon die de wereld na de Tweede Wereldoorlog heeft leren kennen. Het woord dat je meeneemt in je oplossing, is de achternaam van deze persoon. Het spel kun je printen, lamineren, spelen.

Winnen

Bloghop Kinderboekenweek 2020

Uit de webshop van Onderwijswereld-PO kun je een download naar keuze winnen!

Toitoitoi!

Verder bloghoppen

Als het goed is kom je op dit blog via de socials, of via het toffe blog van Juf Joanne. Wanneer je nog niet alle 5 de blogs hebt gehad, hop je nu verder naar het blog van Lessen van Lisa. Veel plezier!

2 reacties

  1. Bloghop Kinderboekenweek 2020 - Juf Joanne op 23 september 2020 om 07:01

    […] bloghop wordt je aangeboden door: Onderwijswereld-PO, Lessen van Lisa, Juffrouw Femke, Juf Julie¬†en JufJoanne.nl. Speciaal voor de Kinderboekenweek […]

  2. Bloghop Kinderboekenweek 2020 - Juffrouw Femke op 23 september 2020 om 07:05

    […] Esther van Onderwijswereld-PO […]

Laat een reactie achter