I spy – pinguïns

Ken je die lekkere zoekplaten, I spy genoemd?
Toen Sanne een prachtige set pinguïns ontworpen had, was ik superblij dat we deze mochten gebruiken om een I spy – pinguïns van te maken!

Hoe werkt I spy, pinguïns?

I spy is een zoekplaat waarbij de afbeeldingen vaak erg op elkaar lijken. In dit voorbeeld zijn het dus allemaal pinguïns. De bedoeling is om alle pinguïns te tellen. Maar hoe pak je dat handig aan wanneer de afbeeldingen erg op elkaar lijken en soms niet allemaal dezelfde grote hebben?

Een zoekopdracht als deze doet een mooi beroep op executieve functies als doorzettingsvermogen en volgehouden aandacht. Prima om dat bij je leerlingen te observeren wanneer ze aan het werk zijn! Wil je meer leren over executieve functies? Meerdere keren per jaar organiseren we professionaliseringen over dit onderwerp. Je vindt deze HIER. De download vind je onder de promo’s. Veel plezier ermee!

Ga je aan de slag met deze download? Leuk wanneer je een foto deelt via de socials en ons tagt! Zo kunnen we nog meer collega’s blij maken met onze downloads! @onderwijswereld op insta, @onderwijswereld.po.nl op FB. Onze dank is groot!

I spy pinguïns
PIN DIT IDEE VOOR LATER

Laat een reactie achter