Drama: kaarten thema winter

Door Esther: Een serie mooie dramaspellen die je van groep 1 tot en met 8 uit kunt voeren. Helemaal handig zijn de drama kaarten die je onderaan deze post gratis kunt downloaden. Tip: printen en lamineren, en aan het einde van dit jaar heb je een mooi assortiment aan kaarten bij elkaar gespaard. Deze keer een aanvulling op het thema winter.

Winter

Een omgekeerde Warming-up en Cooling down en winterse drama-oefeningen. Om te spelen dat het winter is moet je het eerst zogenaamd koud krijgen, daarom is de warming-up een cooling down en bevriezen de kinderen steeds meer. De jonge kinderen vergroten zo meteen hun lichaamsdelenkennis. Kies daarna voor één van de twee winterse drama-opdrachten, naar gelang de leeftijd van de kinderen. Aan het eind hebben de kinderen het vast zo koud dat ze wel een warming-up kunnen gebruiken.

Drama kaarten thema winter uit Jij kan het ook!

De drama kaarten met thema winter, vind je ook allemaal terug in het boek van Esther: Jij kan het ook! Wanneer je blij bent met de kaarten, dan zul je zeker blij zijn met het boek. Je kunt het bestellen via deze link. Neem ook een keer een kijkje op haar website: www.jijkanhetook.nl

Je kunt de dramakaarten hier downloaden:

Gaming DealsGaming Deals

Laat een reactie achter