Leesbingo in 3 varianten: download

Leesbingo als leesbevordering

Lezen kun je op verschillende manieren bevorderen. Hierover zal morgen Anouk ook een uitgebreid blog voor jullie posten, waarin ze maar liefst negen manieren van leesbevordering met je bespreekt. Vooruitlopend op dat blog, vandaag deze mooie download van Marian.

leesbingo
leesbingo

Hoe je een leesbingo gebruikt

Het gebruik van een bingo is heel makkelijk! Je kiest een van de mogelijke bingokaarten uit, en het leesplezier kan beginnen! In ieder vakje vind je een opdracht. Bijvoorbeeld: lees in de tuin, op je bed, of op donderdag. Wanneer je dan een kwartier gelezen hebt, mag je het betreffende vakje afkruisen. Hoe snel heb jij je bingokaart vol (en je boek uit)? Marian maakte drie verschillende versies van de leesbingo: zo kunnen jij en de kinderen in je klas lekker even vooruit!

Je vindt de bingo onderaan deze blogpost. We vinden het leuk als je een foto deelt wanneer je de bingo gebruikt!

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Onderwijswereld-PO krijg je unieke toegang tot de downloadpagina. Op deze pagina vind je alle downloads van Onderwijswereld-PO handig bij elkaar, gesorteerd op thema en groep. De pagina wordt maandelijks bijgewerkt.
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het formulier op deze pagina.

Laat een reactie achter