Ontwerp je eigen lesmateriaal: Sinterklaas

Sanne, jullie kennen haar van haar geweldige ontwerpen, ontwierp voor Onderwijswereld een serie Pietjes. Met deze Pietjes kun je je eigen lesmateriaal ontwerpen. En het leukste: hier hebben we een wedstrijd aan gekoppeld.

Zo doe je mee

  • Download de Pietjes;
  • Ontwerp een lesmateriaal waarbij je deze Pietjes gebruikt;
  • Voorzie het lesmateriaal van een spelbeschrijving waar in je lesdoel en doelgroep opneemt;
  • Voorzie het lesmateriaal van een link naar @liefsbysanne en www.onderwijswereld-po.nl (ook wanneer je het voor jezelf gebruikt, dit in verband met copyright!
  • Mail het lesmateriaal uiterlijk 29 november 2022 naar esther@onderwijswereld-po.nl. Zorg ervoor dat 1 lesmateriaal uit 1 pdf bestaat.
  • Lesmateriaal dat niet aan de eisen voldoet, zullen we niet plaatsen. Tip: In Canva kun je makkelijk ontwerpen en zowel spel als beschrijving in 1 document zetten 😉

Wij delen je lesmateriaal onder deze post. En wat misschien nog wel leuker is: deze wedstrijd laten we ieder jaar terugkomen (start 11/11, einde 29/11 2022).

De winnaar wordt 5/12 bekend gemaakt en die ontvangt maar liefst €100 om te besteden aan materiaal uit de groeiende webshop van Onderwijswereld!

Hier vind je de Pietjes

Uitgewerkte activiteiten.

Hieronder vind je de link naar de activiteiten die gedeeld zijn. Vooraan iedere link kun je zien welke groep en welke inhoud. Een voorbeeld gemaakt door Sanne vind je als bovenste download. Daaronder is al het lesmateriaal op groepsvolgorde geordend.

Uitslag 2022: een gedeelde eerste plaats voor Juf Glitter en Lisanne van den Belt. Nemen jullie contact op voor jullie prijs?

Laat een reactie achter