Vakantieboek

Gratis vakantieboek voor de nieuwsbrieflezers

Vol trots presenteer ik jullie het vakantieboek van Onderwijswereld-PO 2020. Een paar weken geleden als brainwave ontstaan, voorgesteld aan het bloggerteam, en de ideeën en artikelen kwamen al binnen voordat we definitief hadden besloten dat het boek er zou komen. Met net zoveel enthousiasme hebben jullie gereageerd op de socials. En nu is het dan zo ver! Het vakantieboek is verstuurd naar alle abonnees van de nieuwsbrief! Op deze pagina vind je een bijlage bij het vakantieboek, de link naar de Spotify-list EN de mogelijkheid je alsnog aan te melden voor de nieuwsbrief wanneer je het vakantieboek ook wilt ontvangen!

Wat je kunt verwachten van het vakantieboek

Als eerste een tof weetje:
Je kunt het vakantieboek zowel digitaal als geprint lezen.
Geprint: Print het vakantieboek dubbelzijdig. Je hebt dan vanaf de voorkant tot en met de achterkant mooi op een rijtje. De puzzels kun je meteen maken. Links naar websites typ je handmatig in in je telefoon/tablet/pc.
Digitaal: Je bespaart papier. We hebben op veel pagina’s directe links toegevoegd, zodat je snel door kunt linken naar de genoemde pagina. De lettertypes kunnen soms wat klein zijn voor op je telefoon: zoom dan even in. De pagina’s met puzzelen en kleuren zijn handiger om geprint te hebben.

Het vakantieboek staat vol met artikelen, puzzels, recepten, doe-dingen en nog veel meer. Zo hebben een paar van onze goede contacten gezorgd voor toffe prijsvragen waarmee je een jaar lang online nascholing kunt winnen (Medilex-Onderwijs), of een gratis schoolbiebscan ter waarde van €475 (Zwijsen). Ook bedacht Gynzy een toffe quiz: welk type leerkracht ben jij? Leverde Zwijsen voor de leerkrachten met kinderen een kinderpagina, en sluiten we af met een hartverwarmende boodschap van onze partner De Rolf Groep.
Al met al 38 pagina’s ontspanning en plezier!

Spotify en het vakantieboek

Voor mij is een van de favoriete bezigheden: luisteren naar lekkere muziek. Zeker wanneer die muziek een zomers tintje heeft. Het team van Onderwijswereld-PO maakte een mooie playlist voor je, welke je hier vindt.

Foto uitdaging

Hier vind je de oplossingen van de foto uitdaging door Lisette

Onderwijswereld-Dopper winnen

vakantieboek
Wil jij ook zo’n toffe Dopper?

Heb jij ook wel zin in een fijne nieuwe Dopper? De hele vakantie kun je er eentje winnen! Het enige dat je hoeft te doen, is een foto van jezelf met het vakantieboek maken (digitale of analoge boek), of een foto van jezelf waarop je luistert naar de Spotify list. Deel dit bericht op Facebook of instagram, en tag Onderwijswereld. That’s it. Stories of tijdlijn maakt niet uit, zo lang je bericht maar op openbaar is, zodat we het kunnen zien (en jou weer kunnen taggen wanneer je gewonnen hebt).
We geven meerdere Doppers weg. Meedoen kan tot en met 30 augustus (laatste dag van de zomervakantie-regio midden), dus neem je tijd. Bij veel deelnemers doen we een ronde 1 tot en met juli, en een ronde 2 in augustus, dan maak je dus dubbel kans. Houd de socials goed in de gaten!
Toitoitoi!

Blik op komend schooljaar

Ook komend schooljaar zullen we jullie weer voorzien van mooie onderwerpend voor scholing. Hieronder onze nieuwste trots: Groepsvorming het jaar rond. Starten kan op iedere dag van het schooljaar, maar het liefste start je op schooldag 1 al (preventief) met groepsvorming. Meer info via onderstaande link. Onze andere professionaliseringen vind je hier.
We ontmoeten je graag weer na de zomervakantie! (Al zullen we je tijdens de zomervakantie ook af en toe met leuke berichten verblijden;-) )
Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Aanmelden kan onderaan de pagina wanneer je op mobiel zit, en via het formulier links wanneer je op de pc zit. Je ontvangt dan meteen het wachtwoord voor de downloadpagina waarop je het vakantieboek vindt!

1 reactie

  1. Groepsvorming - Juffrouw Femke op 4 juli 2020 om 10:04

    […] Dit artikel is ook verschenen in het grote vakantieboek van Onderwijswereld-PO. Ook ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. […]

Laat een reactie achter