Milly Pie agenda: een winactie

Vorige week ontving ik een prachtige Milly Pie agenda. En weet je wat zo leuk is? JIJ kunt er ook eentje toegestuurd krijgen! Het enige wat je daarvoor doet is deze review lezen, en reageren. Easy does it! Actie sluit 19 juni 0m 12 uur.

De Milly Pie agenda

Hmmm, met die kop doe ik de Milly Pie eigenlijk te kort. Het is namelijk een agenda, een planner, een to-do schrift, een kladblok, je kunt er je (wensen)lijstjes in bijhouden, en je doelen stellen. Dat alles en meer. Aan de hand van een aantal foto’s zal ik jullie meenemen door de wondere wereld van Milly Pie.

Inhoud

De Milly Pie bestaat uit veel, lees veeeeeel, onderdelen. Niet iedereen kan daartegen, maar daar kun je prima even doorheen kijken. Zie onderstaand lijstje om te zien wat deze agenda allemaal voor je in petto heeft:

 • Tabbladen
 • Indeling in maanden; kies zelf bij welke maand je begint
 • Aan het begin van de agenda 2 pagina’s waarop je je missie en visie neer kunt zetten. Leuk wanneer je houdt van doelen stellen, of die nu werkgerelateerd zijn, of privé.
 • Ruimte om een moodboard(je) te maken; 2 pagina’s waarop je je doelen kunt visualiseren
 • Een jaarplanner; handig ook om als verjaardagkalender gebruiken. Ik denk dat ik er het bloggeroverzicht op ga schrijven 😉
 • Vervolgens heb je per maand aan het begin van iedere maand de ruimte om je taken op te schrijven en checklistjes te maken, en aan het einde van de maand ruimte om te evalueren. Handig wanneer je met een opleiding of cursus bezig bent, een eigen bedrijf hebt, of gewoon graag evalueert.
 • Natuurlijk heb je voldoende ruimte om binnen iedere maand je weekplanning/agenda bij te houden 🙂
 • Aan het einde van de agenda heb ik het tabblad notities geplaatst. Hier kun je allerlei soorten notities in kwijt. Er is ruimte voor lijstjes in allerlei soorten. Ik ben een lijstjesmeisje, dus voor mij is dat fijn; ik hou van afvinken
 • Bij de Milly Pie, zit een notitieboekje, een stickervel en een lineaal die je tevens als bladwijzer gebruikt
 • Hou je van extra veel lijstjes, is er ook nog een notitieboekje extra te verkrijgen, met daarin allerlei lijstjes. Denk hierbij aan notitiepagina’s, to do lijstjes, lijstjes waarop je kado ideeën/wensen weer kunt geven, lijstjes waar je trots op bent etc.

Indeling

De indeling van de Milly Pie, kun je helemaal naar jouw wens aanpassen. Ik heb ervoor gekozen om in juni met mijn agenda te beginnen, en daarachter mijn notities een plaats te geven. Verder heb ik mijn notitieboekje in het vak achter de agenda opgeborgen. Zo heb ik altijd naast mijn agenda ook mijn ruimte voor aantekeningen bij me.

Voordelen/nadelen van de Milly Pie

Linnen versie

De Milly Pie is groot, stevig, biedt ruimte aan veel inhoud. Dit is een agenda voor jou wanneer je van lijstjes/een planner houdt, en daarnaast veel ruimte wil hebben om je dagelijkse afspraken en activiteiten bij te houden. De kwaliteit is absoluut goed te noemen, en de agenda is er in verschillende soorten. Ik vind het fijn dat ik NU naar een agenda op zoek ben, en ook gewoon deze maand met de agenda kan starten, doordat deze vrij in te delen is.

De grootte van de agenda, is ook meteen haar nadeel; je neemt m niet even in een clutch mee 😉

Al met al ben ik zeker enthousiast over deze agenda, en ben ik standaard al in het bezit van grote tassen, dus passen doet het dubbel en dwars!

De winactie!

Ben jij enthousiast geworden van het lezen van de review? Neem dan een kijkje op de site van Milly Pie. Laat in de reacties hieronder weten welke agenda je het allerliefst zou winnen, EN geef aan wat je aan de agenda het meeste aanspreekt. Meedoen kan tot 19 juni, 12 uur.

Cadeauwinkel

26 reacties

 1. Marieke op 12 juni 2019 om 21:00

  De milly rose linnen editie zou perfect zijn! Momenteel ben ik werkzaam als onderwijsassistent en de opleiding pabo aan het doen. In deze agenda kan ik alles kwijt!

  • Kim op 14 juni 2019 om 20:10

   Tja welke? Geen idee! Geen ervaring en dat zou ik juist wel willen. Dus als ik zou winnen, maakt het mij niet uit. Alles is prima!

 2. Nandt op 12 juni 2019 om 21:11

  Wat een gave winactie! Ik zou echt graag de bowtie classic winnen. Ik ben een behoorlijke chaoot, maar opschrijven en organiseren helpt enorm. Vooral de to do lijstjes spreken me erg aan, en het zelf indelen van de agenda en beginnen wanneer nodig lijkt me praktisch!

 3. Judith Jansen op 12 juni 2019 om 21:44

  Ik zou de BowTie Silver Shine graag wilen winnen om al mijn verschillende taken en werkzaamheden met elkaar te combineren lijkt hij mij ideaal.

 4. Dineke op 12 juni 2019 om 21:51

  Milly bowtie classic

 5. Ilona Zijlstra op 12 juni 2019 om 21:59

  Wat een prachtig product is dit… het heeft een mooie look en is praktisch.

  Het fijne van de Milly pie is;

  0 dat deze planner Ongedateerd is, zodat je aan het einde van een jaar geen ongebruikte pagina’s overhoudt.
  0 je zelf kunt kiezen voor een horizontale of verticale indeling.
  0 een ‘ groot’ formaat
  0 een Ringband
  0 vele notitie en planlijstjes beschikbaar
  0 te combineren met notitieblokken en kladblokken

  Al met al een fantastisch product lijkt mij!

 6. Claudy Jansen op 12 juni 2019 om 22:02

  Ik ben fan! Heb de milly pie gezien bij mijn mentor (ben pabo-student), ge-wel-dig! Ik zou er alles in kwijt kunnen; werk, studie én mijn drukke gezinsleven. En dan ook nog bepalen in welke volgorde alles komt te staan en er wordt niks verspild want je kan de data zelf invullen <3 Dat vind ik het allerleukst eraan! Met een milly pie in een leuk kleurtje, om het even welke, met een horizontale indeling zou ik helemaal gelukkig zijn…

 7. Maria op 12 juni 2019 om 22:08

  Ik ben dol op plannen….en wat dat betreft, kan dat geweldig met de Milly Pie!
  Wat een mogelijkheden heeft deze agenda/planner!
  Ik zou de Milly BowTie Silver Shine dan ook dolgraag willen winnen!

 8. saskia op 12 juni 2019 om 22:13

  Wat een mooie en handige agenda zeg! Ik vind het een beauty!

  • saskia op 12 juni 2019 om 22:15

   Nou ben ik nog vergeten om te zeggen welke in zou willen winnen. En eerlijk gezegd kan ik daar geen antwoord op geven, want ik vind ze allemaal zo mooi. Jullie mogen mij verrassen

 9. Ine van der Burgh op 12 juni 2019 om 22:22

  Heel graag de Millie Bowtie classic. Ik heb graag een agenda waarin ik veel kwijt kan. Werk fulltime en doe nog een opleiding waarvoor ik veel afspraken moet noteren. Verder plannen we graag gezellige dingen met de familie. Volgens mij kan ik dat allemaal kwijt in deze mooie agenda.

 10. Jolanda van Hengstum op 12 juni 2019 om 22:23

  Ik zou gaan voor de Milly Bowtie Classic – Linnen editie.. hij heeft een mooie uitstraling. Je kunt er veel in kwijt. Notities, agenda etc. Ik ga op een nieuwe school werken en kan in mijn agenda dus wel wat ruimte gebruiken. Het is dan fijn dat er veel plek is om vele en mooie aantekeningen te maken. ??

 11. Karin V op 12 juni 2019 om 22:50

  Wat een leuke winactie!!! Ik vind de Millie Pie Silver Lining waanzinnig mooi! Hij ziet er hip uit! Ook de binnenkant! Wat mij handig lijkt aan de Millie Pie zijn de verschillende tabbladen en verschillende soorten bladzijden! Een agenda die ik goed kan gebruiken in mijn praktijk en op school ?.

 12. Marisa op 12 juni 2019 om 22:57

  Milly pie pink lady??? met horizontale weekindeling lijkt me fantastisch!!

 13. Els op 12 juni 2019 om 23:27

  Ik vind de Milley Pie rose erg mooi.
  Wat mij in de agenda erg aanspreekt is dat je er veel in kwijt kunt, zodat je niets vergeet. Ik ben niet van de digitale agenda, maar graag alle belangrijke dingen bij elkaar genoteerd!! En de agenda ziet er ook nog eens mooi en degelijk uit!

 14. Tineke Hoogkamp op 13 juni 2019 om 00:11

  De vele mogelijkheden. Vooral het lijstjes kunnen maken en veel notities vind ik prettig. Daarnaast spreken de kleuren en linnenkaft mij erg aan.
  Kreeg alleen de website niet geopend:(

 15. Britt Wijnmaalen op 13 juni 2019 om 02:02

  Hi There,
  Ik werd gelijk vol enthousiast van het zien van de nieuwe soort agenda (milly Pie linnen versie), want zo zie ik het! Momenteel ben ik aan het afstuderen voor de pabo, maar heb ik voor het nieuwe schooljaar al een baan in Delfshaven. Dit zal voor mij een hele uitdaging gaan worden, omdat er veel op me af zal gaan komen. Door de Milly Pie kan ik alles netjes plannen en organiseren, zodat ik dat in ieder geval op orde heb! Dat is ook hetgeen wat me het meest aanspreekt: de hoeveelheid ruimte die je kan gebruikten bij het inplannen van ‘je leven’, want je kan er alles in kwijt. Lijkt me echt ideaal!
  Hij zou in goede handen terechtkomen mocht ik hem winnen en ben hard aan het duimen!!
  Met veel lieve en hopende groetjes,

  Van de 21 jarige nu nog studente maar aankomende leerkracht juf Britt (Wijnmaalen) uit Hendrik-Ido-Ambacht

 16. Angela Jorritsma op 13 juni 2019 om 06:53

  Plannen, plannen, plannen dat is sinds dat ik vorig jaar een jaar thuis heb gezeten het sleutelwoord. Doe ik dat niet, dan gaat het mis. Deze agenda is dan ook precies wat ik nodig heb! Kleurtje maakt me niet uit, zo lang hij maar lekker vrolijk is!

 17. Eva Bathe op 13 juni 2019 om 07:25

  Wow, wat een gave planner! Zo handig, dat losbladige systeem en lekker groot. Genoeg ruimte voor alle lijstjes, losse papieren ed die ik in de loop van een schooljaar verzamel. Ideaal! Ik zou de Molly Rose kiezen, als zijn ze allemaal prachtig.

 18. Debby op 13 juni 2019 om 15:09

  Gefeliciteerd met je vlaggenkind. By far de mille rosé. Omdat dit alles in 1 is, agenda, dagboek,reisboeken, jaaroverzicht. Oftewel een stukje persoonlijke geschiedenis. Hier en daar een foto ( heerlijk zoveel ruimte) om een stukje geschiedenis op papier te zetten

 19. Mitzi Moes op 13 juni 2019 om 19:24

  Wat een overzichtelijke agenda ? Ik ben al een langere periode opzoek naar een agenda die bij mij past! Een agenda waar ik genoeg ruimte heb voor de taken, dag planningen maar ook ruimte voor mijn leerdoelen. Dat kan ik zeker gebruiken met de start van mijn eigen klas dit jaar. De millypie bowtie classic trok direct mijn aandacht!

  P. S gefeliciteerd met je dochter! Mag je trots op zijn?

 20. Wendy op 13 juni 2019 om 21:04

  Eindelijk een agenda met voor mij alles in 1. Nu heb ik meerdere boekjes, werkt niet. Moet telkens zoeken waar het ook al weer stond. Met deze agenda heb ik dat niet meer! Het maakt mij niet uit welke. Vrolijke kleur is wel leuk. Net een nieuwe tas gekocht. Daa4 pas5 hij zeker in.

 21. Ingrid op 13 juni 2019 om 21:44

  Wow wat een leuke agenda! Eindelijk met de dingen in een agenda wat ik belangrijk vindt IPV veel onzin! Voor mij graag de milly bowtie silver schone zodat ik mijn agenda weer kan plannen voor het volgende schooljaar en daarin zowel de afspraken van school en thuis goed in kan noteren!

  • Ingrid op 13 juni 2019 om 21:47

   Ik bedoelde natuurlijk de bowtie silver shine ?

 22. Linn van den Heuvel op 15 juni 2019 om 11:04

  De Misses Blue met de zebra’s zou ik geweldig vinden! Wat mij het fijnst lijkt aan de Milly Pie? Alles! Ik ben fan van lijstjes maken haha, dus dat zit met de Milly Pie helemaal goed, daarnaast dat je geheel je eigen indeling kan maken en er ook nog eens superhandige bladen te downloaden zijn op de website is heel fijn denk ik! Ik ben al langer aan het twijfelen over de aanschaf van een Milly Pie want hij ziet er wel echt vet handig en fijn uit! Dus wie weet ?

 23. Esther van der Knaap op 1 juli 2019 om 20:34

  Iet wiet waait is eerlijk weg….
  Mitzie Moes, gefeliciteerd met de agenda! Stuur je een mailtje naar me? (esther@onderwijswereld-po.nl) dan leg ik contact voor je met Milly Pie!

Laat een reactie achter